Turneringsledelse: "Fantastisk turnering og stor tak til tilskuere og frivillige"

IMG_3412Her til formiddag afholdte turneringsledelsen bestående af Lars Larsen og Flemming Astrup pressemøde. Overskriften for pressemødet var de første refleksioner over årets turnering og hvilke ting som var en succes og fiasko.
Flemming Astrup startede med at takke de mange frivillige og tilskuere for deres enorme arbejde og opbakning til spillerne. “Uden dem var turneringen aldrig blevet til den fest det er i dag”, sagde Flemming Astrup.
Det største emne på pressemødet var turneringens fremtid. Torsdag kunne arrangørene afsløre at der også i 2017 bliver spillet Made in Denmark i Himmerland. Hvad der sker herefter er dog uvist.
Arrangørene overvejer en mulig turnusordning, hvor 3 baner kunne skiftes til at afholde turneringen. Netop denne løsning vil ifølge Lars Larsen åbne op for en større sponsorkreds til at støtte turneringen. Det er primært den manglende opbakning fra Region Nordjylland, som er grunden til at man overvejer andre baner. Flemming Astrup gjorde det dog klart at regionen får en sidste chance for at ændre deres holdning inden turneringen bliver flyttet. Arrangørene mener dog at de nye tiltag med campingplads og festival vil være noget som taler for at regionen ændrer holdning.
Generelt til årets turnering kunne Flemming Astrup berette at det igen i år har været fantastisk og at man på trods af det dårlige vejr søndag forventer mellem 75 og 90.000 tilskuere for ugen.
Lars Larsen fortalte også, at kontrakten med Europa Touren for afholdelse af Made in Denmark i 2018 ligger klar, og blot mangler en underskrift fra ham. Han siger også at det er ærgerligt at det igen i år ikke tyder på at vi får en dansk vinder.