Starttider Omega European Masters

Danny WillettMade in Denmark er fordi, og fra Himmerland er spillerne rejst videre til Schweiz, hvor der i fantastiske omgivelser bliver spillet Omega European Masters. Turneringen bliver igen spillet på Crans-sur-Sierre Golf Club, og det er faktisk denne bane, der har lagt græs til turneringen hvert år siden 1939. I år kan turneringen fejre 70 år, og indtil har man kontrakt på turneringen til og med 2022.
– Læs mere: Wildcards til Westwood, Kaymer og Pieters
Danny Willett vandt turneringen, og han er tilbage i Alperne, hvor han kommer op imod et meget stærkt felt, der tæller navne som Darren Clarke, Lee Westwood, Chris Wood, Matthew Fitzpatrick, Andrews Johnston og Miguel Angel Jiménez, der er med for 27. gang. Turneringen er som den eneste på det kontinentale Europa co-sanctioned med Asien Touren, og derfor vil der i denne uge være en del asiatiske spillere til start.
– Læs mere: Ung belgier sejrer ved Made in Denmark
Der spilles om en præmiesum på 2,7 mio. euro, og i håbet om at vinde vigtige euro til Race to Dubai Ranking er Lucas Bjerregaard, Morten Ørum Madsen, Joachim B. Hansen og Jeff Winther med, mens Lasse Jensen tirsdag formiddag er 2. reserve. Thomas Bjørn vandt turneringen i både 2011 og 2013, men han har valgt ikke at stille op.
Nedenfor ses en oversigt over udvalgte starttider for første og anden runde.
Kl. 07:40 / 12:40 Jeff Winther, Florian Fritsch, Chiragh Kumar.
Kl. 07:40 / 12:40 Joachim B. Hansen, Steve Webster, Chieh-po Lee.
Kl. 08:20 / 13:20 Victor Dubuisson, Bradley Dredge, Tyrrell Hatton.
Kl. 08:30 / 13:30 Miguel Angel Jiménez, Thongchai Jaidee, Chris Wood.
Kl. 08:40 / 13:40 Matthew Fitzpatrick, Andy Sullivan, Danny Willett.
Kl. 09:10 / 14:10 Lucas Bjerregaard, Paul Lawrie, Felipe Aguilar.
Kl. 09:20 / 14:20 Morten Ørum Madsen, Sam Brazel, Joel Girrbach.
Kl. 13:30 / 08:30 Darren Clarke, David Lipsky, Stewart Cink.
Kl. 13:40 / 08:40 Bernd Wiesberger, Alex Noren, Lee Westwood.
Turneringen kan følges på Viasat Golf og Viaplay.dk, hvor der sendes første gang live torsdag kl. 11:30. Kommentator i denne uge vil være Michael Lermark.
Omega European Masters, starttider.