Video: De fem bedste slag fra Made in Denmark

Thomas PietersThomas Pieters rendte med trofæet ved sidste uges Made in Denmark, og at belgieren var feltets bedste spiller understreges i den grad med Europatourens kåring af turneringens fem bedste slag.
Der står nemlig Pieters ud for ikke mindre end tre af de fem slag. Og at de tre slag er fra henholdsvis roughen, fairway og sand, gør ikke præstationen mindre. Belgieren var ganske enkelt fremragende fra alle positioner i Himmerland, og hev altså også en velfortjent sejr hjem.
— Læs også: Video: Se højdepunkter fra Furyks rekord-runde
Der er dog også blevet plads til lidt dansk islæt, da Søren Kjeldsens putt på 18. hul lørdag har fået en plads på listen, der i øvrigt toppes af den hole-in-one, som Robert Karlsson præsterede på 16. hul tidligt på første runde.
Sebastian Cappelen kopierede bedriften søndag morgen, men på det tidspunkt var der desværre ikke tændte kameraer på 16. hul.