Brandvarm putter sender Maggert i front på Champions Tour

JeffMaggert_sawgrass13-246377Amerikanske Jeff Maggert fører Shaw Charity Classic med tre slag på den amerikanske Champions Tour inden søndagens finalerunde.
Maggert puttede fremragende og holede flere lange putts på vej mod sin anden 63’er i træk. Det rækker til en samlet score på -14, og dermed en føring på tre slag ned til Carlos Franco fra Paraguay, der også præstede en 63’er lørdag.
— Læs også: Otte nationaliteter i top-10 i Schweiz, hvor Joachim B. er nummer 11
Tredjepladsen tilhører tyske Bernhard Langer, der også kopierede sin første runde score i 65 slag, og nu er -10 samlet. Langer fører pengelisten på Champions Tour, og selvom han har fire slag op, vil han med sikkerhed give sig selv pæne chancer for, at indhente det forspring søndag.
Jesper Parnevik er på en delt syvendeplads i -8 imens Colin Montgomerie ligger et slag længere tilbage på en delt 14. plads.
Shaw Chartity Classic, leaderboard