Klumme: Velkommen til Tiger Woods' sidste kapitel

tiger woodsTiger Woods’ golfkarriere har stort set været ikke-eksisterende i de sidste to år. Men det er måske netop dét, der er så opmuntrende i forhold til hans snarligt forestående comeback, som vi kunne skrive om her på siden onsdag.
Denne gang kunne det tyde på, at Tiger har givet sig selv – og ikke mindst sin krop – tid til, at rehabilitere korrekt. Tidligere har han forceret sine comebacks, og er endt skadet igen. Den fælde har han forsøgt at undgå denne gang.
— Læs også: Endelig! Tiger er klar til comeback
Woods bliver 41 i år, og kan i teorien have mange år i sig endnu, men det kræver, at han er villig til at gå på kompromis. Han kan ikke længere være Tiger Woods. Forstået på den måde, at han ikke længere vil kunne vinde med power-golf. Hans ryg vil ikke tillade ham, at slå sine drives ud hvor McIlroy, Johson og Day ligger. Han skal finde en anden måde at vinde på. Han skal genopfinde fænomenet der er Tiger Woods.
19-6-2015 PGA Tour 2015, U.S. Open Championship, University Place, WA, USA. 18-21 Jun. Tiger Woods of United States during the second round.
Og selvfølgelig kan han det. Han er stadig den bedste golfspiller verden har set, og hvis bare han kan holde sig skadesfri i en længere periode, så skal han nok finde en måde at konkurrere – og vinde – på.
— Læs også: Tiger prøver nyt udstyr
Woods har indtil videre tilmeldt sig tre turneringer. Og hans mål for disse tre turneringer skal være én og kun én ting: At holde sig skadesfri. Det er flintrende lige meget om han bliver nummer to eller nummer 72 – men han skal klare sig igennem uden at tage sig til ryggen, eller vise tegn på, at han ikke er helt klar. Kan han det, så kan det blive historien om verdens mest fantastiske comeback. Men kan han ikke, så er der ikke flere skud i bøssen.
Det er ganske enkelt ikke en mulighed, at Tiger endnu engang vil sætte sig selv igennem det fysiske og mentale helvede det er, at komme tilbage fra en skade. Det her er hans sidste chance. Det her er sidste kapitel i legenden om Tiger Woods – og det ved han også godt selv. Det eneste spørgsmål er bare: Hvor langt et kapitel bliver det? Jeg tror roligt, at jeg kan tale på vegne af alle golffans i hele verden når jeg siger, at jeg håber historien denne gang får den lykkelige – og langtrukne – slutning, som den fortjener.