Dansk fremgang da Scott Hend tog teten ved KLM Open

Scott Hend fører stadig på Wentworth
Både Lucas Bjerregaard og Lasse Jensen strøg frem i feltet på moving day, men kæmper dog stadig kun om placeringer midt i feltet, hvorimod australske Scott Hend med en af dagens bedste runder strøg til tops ved KLM Open.
Australieren var rundt i -7 lørdag og fører nu i -14 samlet med to slag ned til italienske Nino Bertasio. Hjemmebanefavoritten Joost Luiten er dog ikke ude af kampen om titlen endnu. Med en runde i -2 faldt Luiten en enkelt plads tilbage og deler nu tredjepladsen med de tre englændere Richard Bland, David Horsey og Ben Evans.
— Læs også: O’Hara og Bertelsen på hver sin side af cutgrænsen
Lucas Bjerregaard fik endeligt brudt 70 på The Dutch banen, og hans runde i -3 sendte ham op på en delt 31. plads i -5 samlet. Lasse Jensen var et enkelt slag mere om sin runde i dag, men hans runde i -2 rakte stadig til avancement. Jensen er nu delt nummer 46 i -3.
Der er lagt op til en spændende finalerunde, hvor Scott Hend skal forsøge at holde forfølgerne stangen, og det hele kan ses på Viasat Golf og Viaplay. Sendetiderne kan ses på vores TV-side.
KLM Open, leaderboard