DJ trækker fra på Crooked Stick

Dustin JohnsonI 2010 vandt Dustin Johnson BMW Championship foran Paul Casey, og det er såmænd de samme to spillere, der igen er i front for turneringen inden søndagens finalerunde, der tegner til at blive meget spændende . Ikke blot skal der findes en vinder af den tredje turnering i FedEx Cuppens slutspil, det er også efter turneringen, at Davis Love III skal sætte navne på tre af sine fire wildcards til Ryder Cup. Der er derfor rigtig meget at spille om på de sidste 18 huller.
– Læs mere: Stortalent har målet sat på PGA Touren
Da Johnson vandt turneringen i 2010 skete det på Cog Hill Golf & Country Club i Illinois, men dette års turnering bliver spillet på Crooked Stick Golf Club i Indiana. Efter to runder lå Johnson side om side med Roberto Castro, men han var rundt i 74 slag og faldt tilbage til fjerdepladsen, og i stedet kunne Johnson med en runde i 68 slag spille sig alene på førstepladsen. Her har han nu tre slag ned til Paul Casey (68), mens J.B. Holmes (68) er på tredjepladsen.
Davis Love III står efter BMW Championship foran et svært valg, for der skal han sætte navne på tre af sine fire wildcards til det amerikanske Ryder Cup hold. Spillerne, der i første omgang ikke kvalificerede sig direkte, kan med et godt resultat i denne uge spille sig til et wildcard, og flere af de potentielle spillere er godt på vej. J.B. Holmes regnes blandt mange til at få et wildcard, og han er på tredjepladsen, mens Matt Kuchar er nummer fem og Daniel Berger nummer 12.
Rory McIlroy kom ind til turneringen med en frisk sejr fra Deutsche Bank Championship, men i denne uge har spillet bølget noget frem og tilbage, og han går ind til finalerunden som nummer 35.
Finalerunden fra Ohio kan følges live på C More Golf kl. 18:00.
BMW Championship, leaderboard.