Otte danskere til start i kæmpe turnering i Milano

Søren KjeldsenAlle otte danskere på Europa Touren er i denne uge til start ved den 73. udgave af Italian Open, der er gået hen og blevet en af sæsonens helt store turneringer. I modsætning til de sidste fem år så har man i år fordoblet præmiesummen, så der spilles om hele 3 mio. euro med 500.000 euro til vinderen. Det har lokket mange stærke spillere til Milano, og også det europæiske Ryder Cup hold er godt repræsenteret.
– Læs mere: Ugens Europa ranglister
Søren Kjeldsen er tilbage efter to ugers pause ovenpå Made in Denmark, og han går ind til turneringen som nummer 20 på Race to Dubai Rankings. Thorbjørn Olesen, Thomas Bjørn, Lucas Bjerregaard og Lasse Jensen har alle tourkortet til den kommende sæson i hus, men for Jeff Winther (122 på RTD), Joachim B. Hansen (149) og Morten Ørum Madsen (227) kan Italian Open bliv afgørende for, om de beholder deres kort, eller om de skal forbi tourskolen. Det er dog ikke sidste chance, da der er flere turneringer tilbage, men et godt resultat i denne uge kan for alvor bringe dem tættere på målet.
– Læs mere: Ugens verdensranglister
Turneringen bliver for andet år i træk spillet på Golf Club Milano, der er beliggende ved siden af den berømte Monza racerbane. Forsvarende mester er Rikard Karlberg fra Sverige, og i forsøget på at vinde for andet år i træk kommer han blandt andet op imod Francesco Molinari, Eduardo Molinari, Victor Dubuisson, Scott Hend og Joost Luiten, der vandt på hjemmebane i Holland i sidste uge.
Der er nu kun to uger til Ryder Cup bliver skudt i gang på Hazeltine i Minnesota, og som forberedelse har Lee Westwood, Chris Wood, Rafa Cabrera-Bello, Andy Sullivan, Matthew Fitzpatrick, Martin Kaymer og Danny Willett valgt at stille op i Italien. Her har man endda de to første dage lavet en ren Ryder Cup bold bestående af Fitzpatrick, Kaymer og Willett.
Udvalgte starttider for første og anden runde.
Kl. 08:10 / 13:10 Søren Kjeldsen, Haotong Li, Richard Bland.
Kl. 08:30 / 13:30 Thomas Bjørn, Tyrrell Hatton, Chris Wood.
Kl. 08:40 / 13:40 Francesco Molinari, Lee Westwood, Rafa Cabrera-Bello.
Kl. 08:40 / 13:40 Joachim B. Hansen, Magnus A. Carlsson, Raphaël Jacquelin.
Kl. 12:40 / 07:40 Lucas Bjerregaard, Borja Virto, Brett Rumford.
Kl. 12:50 / 07:50 Morten Ørum Madsen, John Parry, Andrea Pavan.
Kl. 13:10 / 08:10 Eduardo Molinari, Victor Dubuisson, Thongchai Jaidee.
Kl. 13:20 / 08:20 Thorbjørn Olesen, Nino Bertasio, Scott Hend.
Kl. 13:30 / 08:30 Padraig Harrington, Andy Sullivan, Joost Luiten.
Kl. 13:30 / 08:30 Lasse Jensen, Chris Paisley, Craig Lee.
Kl. 13:40 / 08:40 Matthew Fitzpatrick, Martin Kaymer, Danny Willett.
Kl. 14:20 / 09:20 Jeff Winther, Ben Evans, Ashun Wu.
Viasat Golf og Viaplay.dk sender fra Italien men ikke live. Første sending begynder torsdag kl. 19:00.
Italian Open, starttider.