Kjeldsen bedste dansker i forsinket Italian Open

Søren KjeldsenKun tre af de otte danskere i feltet ved Italian Open nåede at blive færdige med første runde på en dag, hvor et kraftigt regnvejr forsinkede spillet med flere timer.
Søren Kjeldsen var en af de tre, og hans runde i -3 placerer ham på en øjeblikkelig delt 14. plads. Joachim B. Hansen (+1) og Thomas Bjørn (+4) er til gengæld ikke at finde i top-100.
Lasse Jensen og Lucas Bjerregaard nåede henholdsvis tre og syv huller af første runde, og deler 44. pladsen i -1, imens Thorbjørn Olesen og Morten Ørum Madsen er delt nummer 105 i +1 efter henholdsvis fire og seks huller af første runde.
Jeff Winter nåede slet ikke ud på sin første runde, og han er altså allerede 18 huller bagud, når arrangørerne skal forsøge at indhente det tabte fredag og lørdag.
Rikard KarlbergSvenske Rikard Karlberg er forsvarende mester i Italien, og han har efter en første runde i -7 igen lagt sig i spidsen for turneringen. Karlberg er et slag bedre end hjemmebanehelten Francesco Molinari i -6, imens Robert Karlsson og Adrian Otaegui deler tredjepladsen i -5.
Italian Open sendes direkte på Viaplay, og forskudt på Viasat Golf. Sendetiderne kan ses på vores TV-side og på Viaplay.dk.
Italien Open, leaderboard