Spændende afslutning i Italian Open

malelane14-281500Det blev hjemmefavorittet Francesco Molinari, som søndag eftermiddag vandt Italian Open i Milano. Det var ellers tæt duel mellem Molinari og Danny Willett i førebolden hele dagen. Molinari kunne efter en runde med 5 birdies, 1 eagle og en enkelt bogey skrive under på en score i blot 65 slag (-6). Willett var et enkelt slag dårligere og måtte derfor tage til takke med andenpladsen. Den 33. årige italiener vandt turneringen i samlet 22 slag under par
3. pladsen blev delt af spanske Nacho Elvira og engelske Chris Paisley i samlet 18 slag under par og dermed 4 slag efter Molinari.
Læs også: Scoringsrekord i Evian – Emily Petersen slutter i top-20
Bedste dansker i turneringen blev Jeff Winther, som efter en finalerunde i 68 slag (-3) sluttede på en delt 12. plads i 14 slag under par samlet. Winther var ellers et slag over par efter 8 huller, men en flot afslutning sikrede ham et resultat lige udenfor top-10.
De øvrige danskere, som klarede cuttet var Lucas Bjerregaard der sluttede på en delt 20. plads og Jensen, som sluttede på en delt 53. plads. Både Jensen og Bjerregaard brugte kun 66 slag på finalerunden.
Italian Open, leaderboard