Farverige "Beef" indtager PGA Touren

Andrew JohnstonDer har i historien på PGA Touren været mange farverige golfspillere på PGA Touren, og i den kommende sæson kommer der så en ny, da Andrew “Beef” Johnson takket være sine resultater i Final Series på Web.com Touren har spillet sig til et kort. Der er fortsat et stykke vej for Sebastian Cappelen, hvis han skal gøre englænderen selskab.
– Læs mere: Spændende afslutning i Italian Open
Tourkortet til “Beef” kom i hus, efter han ved Albertsons Boise Open presented by Kraft Nabisco, der var den anden turnering i Final Series, blev nummer fire. Dermed har han i de to turneringer vundet i alt 54.910 dollars, og da man de sidste tre har skulle tjene mellem 32.000 – 37.000 dollars for at slutte i top-25, ja så er kortet i hus. Det er selvfølgelig også for Michael Thompson fra USA, der vandt turneringen i Indiana.
Sebastian Cappelen er også med i Final Series, og efter at have misset cuttet i den første turnering så blev han nummer 37 ved Albertsons Boise Open presented by Kraft Nabisco. Han er herefter nummer 59 i Final Series standings med en indtjening på 4.018 dollars.
Albertsons Boise Open presented by Kraft Nabisco, resultat.