Super runde sender Lucas helt til tops ved Porsche European Open

Lucas BjerregaardVed Italian Open i sidste uge var turneringen hårdt ramt af regnvejr, men man nåede at færdigspille alle fire runder. Spillerne er så rejst videre fra Milano til München, og igen er vejret en modstander. Golf Resort Bad Griesbach (The Beckenbauer Course) har været lukket mandag, tirsdag og onsdag, så spillerne har ikke haft mulighed for at spille prøverunde. Det så dog ikke ud til, at være noget problem for Lucas Bjerregaard, der var forrygende spillende på de første 18 huller.
– Læs mere: Sundberg fører i Storådalens Golfklub – Løkke og Haastrup jagter sejren
Bjerregaard lavede syv birdies, og med kun to bogeys kunne der skrives under på en flot score lydende på 66 slag (-5), der placere ham på tredjepladsen. Grundet tåge blev starten udskudt, og derfor nåede ikke alle spillere at færdigspille, men Bernd Wiesberger var en af spillerne, der kom hele banen rundt, og han fører i -8.
Udover Lucas Bjerregaard er der yderligere fem danskere til start i Tyskland, og de er noget spredt på leaderboardet. Alle danskere var i formiddagens bolde, og her var Thorbjørn Olesen rundt i 68 slag, Lasse Jensen og Joachim B. Hansen var rundt i 69 slag, mens Morten Ørum Madsen og Jeff Winther er udenfor top-100 med runder i 72 og 75 slag. Cutgrænsen er lige nu på -2.
Grundet den udskudte start på turneringen så skal første runde færdigspilles fredag kl. 07:30, inden man påbegynder anden runde.
Viasat Golf og Viaplay.dk sender live fra anden runde fredag fra kl. 11:00. Michael Lermark og Jesper Kjærbye er kommentatorer.
Porsche European Open, leaderboard.