To tips til bedre putting

instruktionsvideo med Anders Dahl

De spillere, vi anerkender som de bedste i verden, når det kommer til putting, har ikke en masse unødige bevægelser integreret i deres ”putte-sving”! I dette tip får du to øvelser, der kan hjælpe dig med at blive mere stabil og få unødige bevægelser til at forsvinde. Se videoen ”To tips til bedre Putting” HER.
– ”Øvelserne fra denne video bruges ind imellem på mine træningsture, og jeg har lært dem i min tid som Master Instructor for en af verdens bedste trænere, Jim McLean. I videoen vil du lære flere øvelser, der måske kan få dig til at blive mere stabil på puttinggreen, og ”hole” flere puts fra 1-5 meter eller mere”, siger den succesfulde golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut samt NLP coach mm.
Du kan se lignende idéer fra Anders i ”Det succesfulde shortgame”, som er en yderst populær DVD om golf instruktion. Ønsker du en mere omfattende undervisning fra Anders Dahl Christiansen og tilhørende øvelser, kan du konsultere ham individuelt. Du kan også købe DVD’en ”Det succesfulde sving”, og de to omtalte DVD’er fik bl.a. følgende ord med på vejen ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”.
Se eller gense videoen “To tips til bedre Putting” HER.
Og få evt. en luksus oplevelse fra siden HER
Se videoen og lær idéerne om stabilitet på puttinggreen, som Anders, der også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor” og er tidligere landstræner, ind imellem bruger i sin træning.
To tips til bedre putting. …Artiklen fortsætter under videoen….

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der jo også er uddannet fysioterapeut, via siden HER.
artikel-billedeVed træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!
Nederst på denne side kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Se eller gense videoen “To tips til bedre Putting” HER
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

 1. ”Den gode afslutning”
 2. ”Et atletisk set up”
 3. ”Sving tilbage som Nicklaus”
 4. ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”
 5. ”Bevæg armene som en pro – slå længere”
 6. ”Start dit sving på Pro Manér”
 7. ”Usund / Usand myte”
 8. ”Chipping og Evaluering”
 9. ”God kontakt på dine chip slag”
 10. “Power Tip – Wide to Narrow”
 11. “Major Vinder Øvelse”
 12. ”Den kraftfulde draw”
 13. ”Stabilitet og Længde”
 14. ”Stjerne Putting”
 15. ”Mere fart via færre kræfter”

 
— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.