Cappelen igen langt tilbage ved Web.com Final Series

SebastianCappelen_0259_FOTO-KasperKaagDet bliver næppe heller denne uge, at danske Sebastian Cappelen får det topresultat, der kan give ham et PGA Tour kort under Web.com Final Series, hvor der efter denne uges turnering blot resterer én chance yderligere.
Cappelen åbnede Nationwide Children’s Hospital Championship med en runde i +1 hvilket blot rækker til en delt 81. plads i feltet. I øvrigt en placering han deler med engelske Andrew ‘Beef’ Johnston, der allerede har sikret sig et PGA Tour kort, hvilket muligvis prægede hans spil i første runde.
Turneringen føres af Sydkoreas Whee Kim, der var rundt i -6 torsdag. Det var et enkelt slag bedre end amerikanske Kevin Tray og spanske Gonzalo Fernandez-Castaño på den delte andenplads.
Efter denne uge er der kun Web.com Tour Championship tilbage i kalenderen, og vil Sebastian Cappelen skyde genvej og undgå en tur på Q-school, så kræver det sandsynligvis en top-5 placering næste uge.
Nationwide Children’s Hospital Classic, leaderboard