Tysk omspilsdrama med fransk sejrsherre

22-01-16 European Tour 2016, Abu Dhabi HSBC Golf Championship, Abu Dhabi GC, Abu Dhabi, United Arab Emirates. 21-24 Jan. Alexander  Levy of France during the second round..
Der skulle to omspilshuller til før der kunne kåres en vinder af Porsche European Open, hvor både Alexander Levy og Ross Fisher begge endte på -19 efter 54 hullers spil, som turneringen måtte kortes ned til efter flere tåge-afbrydelser.
Franske Levy stod ellers med den ene hånd på trofæet, men en bogey på 18. hul søndag eftermiddag bragte altså Fisher ind i et omspil, og de to spillere måtte tilbage til 18. hul.
Og den tur kunne de tage igen kort efter, da det blev til par for begge spillere i første forsøg. Det var dog Fisher, der kunne være bedst tilfreds med, at det endte i en deling. Englænderens teeslag endte i roughen, og han havde ikke et slag mod green på det lange par-4 hul. Hans tredjeslag var dog ren verdensklasse. Fra 80 meter smed han den ind til en givet par, hvilket også blev Levys score efter to putts.
I anden omgang var Levy igen bedst fra tee omend begge spillere denne gang fandt fairway. De fandt også begge green, og så var det putteren, der skulle afgøre slaget, hvis ikke vi skulle have et hul mere på programmet. Fisher lå længst fra hullet, men sendte et flot putt ned til en givet par, og da Levy stadig havde 7 meter for birdie, lignede det en tur tilbage til teestedet. Levy ville det dog anderledes, og han sendte puttet i hul til stor jubel fra de tyske tilskuere.
Det var Levys tredje sejr på Europatouren, og den første siden 2014, hvor han vandt begge sine hidtidige sejre.
Danske Lucas Bjerregaard var eneste dansker tilbage i feltet søndag, og med en runde i -2 rykkede han frem til en delt 39. plads i -7 samlet. De to svenskere Robert Karlsson og Michael Jonzon delte tredjepladsen i -16.
Porsche European Open, leaderboard