Murray vandt fra baghjul på Web.com Touren

grayson murrayAmerikanske Grayson Murray har allerede sikret sig et PGA Tour kort til næste sæson, da han sluttede i top-25 på pengelisten, men er nu godt på vej til at sikre sig en endnu bedre kategori, når han næste år bliver en del af det fineste selskab.
Murray startede på tredjepladsen inden finalerunden, men da ingen af de to spillere over ham formåede at bryde par, så var en runde i -3 nok til at tage sejren ved Nationwide Children’s Hospital Championship, der er den tredje af fire turneringer i Web.com Final Series.
Martin Flores og Tag Ridings, der var ude i førerbolden søndag var rundt i henholdsvis +3 og +4, og faldt derfor tilbage i feltet. Det tillod altså Murray at tage sejren i -12 med australske Cameron Smith på andenpladsen i -11.
Danske Sebastian Cappelen missede cuttet ved turneringen, og har nu blot én turnering tilbage til at sikre sig et PGA Tour kort. Det vil med al sandsynlighed kræve en top-5 placering ved Web.com Tour Championship, der spilles om to uger.
Nationwide Children’s Hospital Championship, leaderboard