Lille turnering får besøg af kæmpe stjerne

Rory McIlroyThe BMW SA Open hosted by the City of Ekurhuleni, der er den næstældste nationale Open-turnering i verden, bliver spillet næste gang fra den 12. januar, og torsdag blev det offentliggjort, at FedEx Cup vinderen stiller til start.
– Læs mere: PGA Touren har nomineret spilleret til prestigefyldte titler
Turneringen, der bliver spillet på Glendower Golf Club i Gauteng i Sydafrika, har Ernie Els som vært, og det er ham, der har overtalt McIlroy til at tilmelde sig turneringen. Els var nemlig med i Irish Open i 2014, der havde McIlroy som vært, og siden har Big Easy forsøgt at overtale nordireren til at “gengælde” tjenesten. Det sker så til januar, og verdensranglistens nummer tre glæder sig.
– Jeg kan ikke vente med at komme tilbage og spille i Sydafrika. Det er et stykke tid siden, jeg var der. Ernie har gjort et kæmpe arbejde med at samle et stærkt felt. Selvfølgelig er vi der også til at bakke op om en god sag i Els for Autism.
The BMW SA Open hosted by the City of Ekurhuleni, som Morten Ørum Madsen vandt i 2014, er med en præmiesum på lidt over 1 mio. euro blandt de mindste turneringer på Europa Touren, så det er virkelig et scoop, at man får Rory McIlroy med i turneringen. At verdens pt. nummer tre og vinderen af FedEx Cuppen stiller til start, vil skabe en masse opmærksomhed omkring turneringen, og det vil måse også kunne tiltrække sponsorer og dermed forhøje præmiesummen, der kan tiltrække flere store navne.