Cappelens chancer for PGA Touren stoppet af orkan

Sebastian CappelenI denne uge var Sebastian Cappelen rejst til Florida, hvor han ved Web.com Tour Championship havde en sidste chance for at spille sig til et PGA Tour kort. Desværre bliver der ingen golf for danskeren og kollegaerne, for en meget kraftig orkan er på vej til området, og derfor har man valgt at aflyse turneringen.
– Læs mere: Parnevik: – Woods rammer den som for 15 år siden
Orkanen Matthew har allerede skabt stor ødelæggelse på sin vej mod USA, og da den regner med at rammer landet med stor kraft, er flere stater erklæret i undtagelsestilstand. Der bliver tænkt på sikkerhed først, og derfor bliver turneringen på Atlantic Beach Country Club ikke spillet.
– Det er meget beklageligt, at vi har aflyst vores sæsonfinale. Dog er vores hoved prioritet sikkerheden af vores spillere, fans og frivillige, udtaler Bill Calfee, der er Web.com Tour President.
Sæsonfinalen skulle have givet det endelige billede af, hvilke 25 spillere der får kortet til PGA Touren efter deres præstationer i Final Series. Når nu sæsonfinalen er aflyst, så vil stillingen efter de første tre turneringer være gældende, og det betyder, at Sebastian Cappelen ikke får sit kort. Til gengæld vil Andrew “Beef” Johnston være en af de nye rookies på PGA Touren i den kommende uge.
Web.com Tour Finales Money List, slutstilling.