Ryder Cup vinder står foran endnu en triumf

Brandt SnedekerI sidste uge kunne Brandt Snedeker lade champagnepropperne springe som vinder af Ryder Cup, og søndag kan han meget vel lade sig hylde endnu engang. Ved Fiji International fører han nemlig med tre slag inden søndagens finalerunde.
– Læs mere: Endnu en turnering på LPGA Touren med koreansk dominans
Som den eneste af de 12 amerikanske Ryder Cup vindere spiller Snedeker turnering i denne uge, og det sker ved Fiji International, der er en lille turnering, der er co-santioned mellem Europa Touren og PGA Tour of Australasia. Turneringen bliver spillet på Natadola Bay Golf Club, og her skulle amerikaneren bruge 70 slag (-2) på tredje rund, og det var en god score på en dag, hvor betingelserne ikke var som under de første to runder. Efter 54 huller er han nu -12, og det er tre slag bedre end Anthony Houston (73) på andenpladsen.
Turneringens hjemmebanefavorit, Vijay Singh, er inden de sidste 18 huller nummer 36.
Finalerunden fra Fiji kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk søndag kl. 02:30.
Fiji International, leaderboard.