Konkurrence: Vind Greenfee til Lyngbygaard Golf

hul-27-bennyKonkurrencen er nu slut – og vi har nu trukket en vinder af de 2 x Greenfee kuponer til Lyngbygaard Golf – til en samlet værdi af 1.100 kr. Vinderen blev Jytte Vagnild som har fået direkte besked- tillykke til dig!
Lyngbygaard Golf er et unikt golfanlæg tæt på Aarhus centrum designet af det amerikanske arkitektfirma von Hagge, Smelek og Baril.
Rick Baril har haft hovedansvaret for Lyngbygaard Golf i samarbejde med Thomas Bjørn, som var rådgiver og teknisk konsulent.
Du kan læse Teetime skribenternes anmeldelse af Lyngbygaard Golf her.
lyngbygaard
Det samlede anlæg ved Lyngbygaard består af en 18 hullers golfbane i international topklasse og en 9 hullers golfbane i samme kvalitet. Baneanlægget adskiller sig fra de fleste baner ved at have meget store kuperede greens og fem teesteder på alle huller. Ligeledes er fairways overalt kuperede med mange udfordringer for spillere på alle niveauer.
lyngbygaard_spis
Hos Lyngbygaard Golf yder de mere end forventet hvad angår kvalitet, service og standard. Personalet vil altid sørge for, at medlemmer og gæster har en god og udfordrende golfoplevelse uanset golfhandicap. Golfbanen og træningsfaciliteterne er blandt Danmarks bedste, og faciliteter som klubhus og restaurant danner sammen rammen om det perfekte besøg – hver gang. Glæd dig til en oplevelse i særklasse.