To danskere godt med fremme i Skotland

8/10/2016 European Tour 2016, Alfred Dunhill Links Championship, Old Course St. Andrews, Carnoustie and Kingsbarns, Scotland, UK. 06-09 Oct. Old Course: Soren Kjeldsen of Denmark during the third round.
Søren Kjeldsen

Efter rigtig gode runder på lørdagens 3. runde af Søren Kjeldsen og Lasse Jensen er der fortsat dansk deltagelse i toppen af Alfred Dunhill Links Championship, der spilles i Skotland. Turneringen afvikles lidt anderledes end normalt på Europa Touren. De 3 første dage spilles der på 3 forskellige baner: Carnoustie, Kingsbarns Golf Links og Old Course St. Andrews. I dag søndag afvikles finalerunden på Old Course St. Andrews.
Søren Kjeldsen spillede sin 3. runde på St. Andrews og kom godt rundt i 67 slag svarende til 5 under par. Lasse Jensen gik ligeledes en rigtig god 3. runde i 66 slag på Kingsbarns og det er 6 under banens par. På hans runde lavede han 6 birdies og en god eagle på 9. hul. Begge danskere er samlet 10 under par, og det placerer dem på en delt 8. plads, 7 slag efter Tyrell Hatton fra England, der fører turneringen. De er dog kun 3 slag fra tredjepladsen.
Thorbjørn Olesen, som er forsvarende mester gik tredje runde i 68 slag på St. Andrews og han er totalt 3 slag under par, og på en delt 53. plads. Dermed er han også klar til søndagens finalerunde. Desværre gik det ikke så godt på 3. runde for Joachim B. Hansen, der var helt med fremme efter 2. runde. På den svære Carnoustie bane gik han i 81 slag og mister dermed cuttet, der blev klaret af de 3 ovennævnte danskere.
Leaderboard Alfred Dunhill Links Championship