Dustin Johnson kåret af sine kollegaer: Årets spiller

Dustin JohnsonGanske som ventet blev det Dustin Johnson, der modtog den prestigefyldte hæder, der følger med kåringen som årets spiller på PGA Touren.
Johnson, der har vundet tre gange på touren i denne sæson, var nomineret i et felt med blandt andre Rory McIlroy, Jason Day og Henrik Stenson, men det var altså amerikaneren, der fik fleste stemmer.
– Læs også: PGA har nomineret spillere til prestigefyldte titler
Dustin Johnson_USopenAlle medlemmer af PGA Touren, som har spillet mindst 15 turneringer i indeværende sæson, havde stemmeret, og kollegaerne pegede altså på Dustin Johnson, der også vandt Harry Vardon trofæet for laveste samlede score over sæsonen, og som har kunnet sætte mere end $9 mio. ind på bankbogen i præmiepengen.
Den 32-årige Johnson har vundet mindst en turnering om året siden han blev pro i 2008, hvilket er den længste stime af en aktiv spiller. I alt er det blevet til 12 titler – herunder en enkelt major, som han vandt tidligere i år ved US Open.