Kjeldsen stadig med fremme i British Masters

KjeldsenSøren Kjeldsen er eneste dansker ved finalerunderne af British Masters, men til gengæld er nordjyden stadig med fremme i den sjove ende af feltet.
Efter en anden runde i -2 måtte Kjeldsen dog notere en mindre tilbagegang, og han ligger nu på en delt 17. plads i -5 samlet.
Selvom scoren var et slag højere end fredag, så følte Kjeldsen faktisk at han spillede bedre på andendagen.
– Der var mere bund i slagene i dag. Jeg har haft problemer med, at ramme den enten lidt for tyndt eller lidt for tykt, men det fik jeg rettet op på i dag, sagde Kjeldsen til Viasat Golf efter runden.
— Læs også: Nicole Broch Larsen fører på Symetra Touren
De tre øvrige danskere var alle rundt i par, og det betød desværre tre missede cuts omend det var med ganske små marginer. Lucas Bjerregaard manglede et enkelt slag på den delte 74. plads imens Morten Ørum Madsen og Thorbjørn Olesen sluttede to slag udenfor cuttet på en delt 85. plads i +2.
richard blandEngelske Richard Bland har spillet på Europatouren næsten uafbrudt siden 2002, men har endnu sin første sejr til gode. Det tætteste han er kommet var, da han tabte et omspil til Søren Hansen ved Irish Open i sin debutsæson.
— Læs også: Thomas Bjørn har trukket sig fra British Masters
Nu går Bland dog ind til weekenden som den førende spiller efter en anden runde i -7. Det sendte ham til -11 samlet og dermed en føring på et enkelt slag ned til Alex Noren og Andrew Johnston.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra weekendens finalerunder. Sendetiderne herfor kan ses på vores TV-side.
British Masters supported by Sky Sports, leaderboard