Konkurrence: Garmin Approach® S20 Golfur + TruSwing golfsvingsensor

garmin-konkurrenceKonkurrencen er slut og vinderen af det sorte Garmin Approach® S20 GPS Golf-ur + Garmin TruSwing golfsvingsensoren blev Laust Bakholdt, tillykke til dig!
Garmin Golfur
Kort om præmien:
Garmin Approach® S20 er et elegant og let GPS-golfur, der er praktisk at bruge på banen med afstande på flere end 40.000 forudindlæste baner inklusive hazarder, hvilket nu også giver dig nøjagtige afstande til hazards når du står på det enkelte hul.
Uret giver dig også GreenView, således du har et godt overblik over greenen, når du står og skal slå ind til den. Du kan læse Teetimes egen test af Garmin Approach® S20 her.
truswing
Garmin TruSwing er en golfsvingsensor med omfattende svingmålinger, der vises direkte på dit smarte Approach® S20 golfur.
TruSwing, der nemt monteres under grebet på din kølle, gør det muligt for dig at være helt fokuseret under din træning, idet du ikke behøver at tage din smartphone eller tablet frem for at se dine data. Svingdata inkluderer svingtempo, svinghastighed, køllebane-koordinater, køllebane, Face-to-Target, loftvinkel, skaftvinkel og skafthældning.
TruSwing har genopladeligt batteri med op til 12 timers batterilevetid og er det eneste svinganalyseværktøj, der kan understøttes på Garmin golf-GPS’er. Bemærk at konkurrencen er bragt i samarbejde med Garmin.