Lykkeligt efterår: Rasmus Hjelm fik både baby og CT-kort

Foto: Lars Møller
Foto: Lars Møller

I weekenden lykkedes det definitivt for aalborgensiske Rasmus Hjelm, at sikre sig femtepladsen på Nordic League ranglisten, og dermed et kort til næste sæsons Challenge Tour. Efter to sejre i starten af sæsonen, lignede det et sikkert kort, men skidt spil efterfølgende gjorde, at det blev lidt for spændende.
– Heldigvis ramte jeg en super uge  for to uegr siden i Himmerland. resultatet blev en udelt 2. plads, og jeg fik distanceret stort set alle dem der lurede på at komme forbi til sidst. Det var go timing og faktisk turneringen umidelbart efter lille Philip kom til verden, skriver Rasmus Hjelm på sin blog, hvor han også fortæller om sit nye liv som far til lille Philip.
— Læs også: Lykkelig Rasmus Hjelm klar til Challenge Tour
Næste opgave for Rasmus er Europatourens tourskole, hvor han med egne ord, kan spille med en hidtil uprøvet frihed.
– Nu kan jeg for første gang spille frit på second stage, så jeg håber på at ramme niveauet og spille om Europatour kortene på Catalunya! Det er helt sikkert målet, slutter Rasmus Hjelm sin blog, som du kan læse i sin fulde længde, ved at klikke på linket nedenfor.
Rasmus Hjelms blog – CT kortet en realitet – SÅDAN – Tourskolen venter forude!