Nanna og Co. jagter sol og sejr i Abu Dhabi

nannak_abudhabi
Foto: Nanna Koerstz Madsen på Facebook

Der er fuldt dansk hold, når Ladies European Tour er i Abu Dhabi efter en danskerløs uge i Kina. Det betyder at fem danske piger står klar til at kæmpe om sejren ved Fatima Bint Mubarak Ladies Open, der spilles på Saadiyat Beach & Golf Club i den rige ørkenstat.
Nicole Broch Larsen er tilbage på Europatouren efter et ophold i USA, der blev en uge kortere rent golfmæssigt end forventet- dog på en lykkelig baggrund. Nicole vandt som bekendt Symetra Tour Championship, som ellers bare skulle fungere som opvarmning til LPGA Stage II kvalifikationen. Dermed fik hun også en badebillet videre til Final Stage, og kunne altså holde en uges fri. Dermed skulle batterierne være ladet op til denne uges turnering.
— Læs også: Nicole Broch Larsen vandt Symetra Tour Championship
Også Emily Kristine Pedersen skal spille Final Stage i USA senere på måneden. Efter fire solide runder ved Stage II sikrede hun sig avancement, og er dermed stadig med i spillet om en billet til LPGA Touren i 2017.
Desværre for Nanna Koerstz Madsen (billedet) og Daisy Nielsen, så kom de ikke blandt de 80 bedste ved Stage II, og deres drøm om et USA-eventyr er slukket i denne omgang. Dermed kan de to nu i stedet fokusere på Europa, hvor den for Nanna byder på endnu en sæson på LET, imens Daisy må en tur på tourskolen.
Nanna rejste til Abu Dhabi allerede i weekenden, og har brugt masser af tid på, at forberede sig på banen, og de varme betingelser der møder spillerne. Ifølge Nannas facebook-side, så var der 34 grader under træningsrunden mandag, så der bliver godt brug for væske undervejs.
— Læs også: Emily videre på LPGA Tourskolen – Nanna manglede tre slag
Malene Jørgensen runder kvintetten af, og hun ligner en der virkeligt har fundet formen dette efterår. Efter topplaceringer i Spanien, Frankrig og Kina skal Malene nu bygge videre og forsøge at sikre sig endnu en placering i den sjove ende af leaderboardet.
Turneringen starter onsdag, og her på Teetime kan du dagligt læse hvordan det går danskerne i varmen.