Stærk slutspurt sender Malene i top-10 i Abu Dhabi

MaleneJørgensen_tale11-206026Der er fem danskere til start ved Fatima Biny Mubarak Ladies Open, der spilles i Abu Dhabi i denne uge. Og specielt to af dem fik en rigtig flot start på turneringen.
Efter onsdagens første runde ligger Malene Jørgensen på en delt niendeplads imens Emily Kristine Pedersen er delt nummer 12. Begge danskere sluttede godt af, og står med gode chancer for et topresultat.
For Malene Jørgensen vil det i så fald være det fjerde topresultat i et flot efterår. Malene var i par efter 12 huller af dagens runde, men fire birdies i træk fra 13. hul sendte hende på himmelflugt op igennem feltet og ind i top-10.
Også Emily Kristine Pedersen, der i forrige uge kvalificerede sig til Final Stage på LPGA Tourens tourskole, sluttede pænt af. To birdies på hendes sidste to huller for dagen sendte hende til -3 samlet, og altså et enkelt slag bag hendes landsmand.
Nicole Broch LarsenNicole Broch Larsen er også med i den gode halvdel af leaderboardet efter en runde i -1, imens Nanna Koerstz Madsen (+2) på en 90. plads skal ud og hente to slag på feltet fredag, hvis hun skal have weekenden med.
Daisy Nielsen ser desværre ud til allerede at have udspillet sin chance i turneringen. Efter at have gået de første ni huller i par faldt Daisys spil sammen, og hun var +7 på de sidste ni huller, og ligger på en delt 120. plads af de 126 deltagere.
Turneringen føres af islandske Olifia Kristinsdottir, der var rundt i -7. Hun bliver dog skarpt forfulgt af en kvartet af spillere på -6 bestående af Beth Allen, Sarah Kemp, Olivia Cowan og Minea Blomqvist.
Fatima Biny Mubarak Ladies Open, leaderboard