Nu skulle den være god nok – Tiger er klar til comeback!

TigerWoods_gainesville15-295063For omkring to måneder siden annoncerede Tiger Woods sit comeback til professionel golf efter over et år på sidelinjen efter to operationer i ryggen. Comebacket skulle ske ved Safeway Open, Turkish Airlines Open og hans egen turnering, Hero World Challenge. Det endte dog i en fuser, da Woods valgte at trække sig mandagen inden Safeway, da han mente at hans spil var for sårbart til at skulle dyste med verdens bedste golfspillere. Samtidig meldte han også fra til Tyrkiet, men håbede stadig på, at spille Hero World Challenge. Det fik naturligvis rigtig mange golfinteresseret verden over til at spekulere i om der nogensinde ville blive et comeback, men nu kan vi alle tage det roligt – Tiger Woods vender tilbage ved hans egen turnering fra d. 1-4 december.
Læs også:- Klumme: Velkommen til Tiger Woods’ sidste kapitel
valhalla14-275178Tigers agent, Mark Steinberg, har i dag bekræftet at Woods bliver en del af det 18 mands store felt, som stiller til start på Bahamas til december. Steinberg afkræfter samtidig at Tiger stadig skulle have seriøse problemer med sit korte spil – han kalder det for noget sludder. Feltet bliver officielt præsenteret senere på ugen med spillere som Dustin Johnson og Jordan Spieth i blandt. PGA Tourens hjemmeside skriver ligeledes at 16 ud af verdens 25 bedste spillere kommer til start, så Tiger skal have brugt rigtig mange timer på træningsbanen for at kunne være med helt fremme.
Læs også:- Tiger med nyt udstyr i næste uge?
Nu er der kun tilbage at håbe, at dette ikke bliver endnu en fuser, og at vi alle får Woods at se igen om en måneds tid på Bahamas. Spændende bliver det under alle omstændigheder at følge!