Se Shriners Hospitals for Children Open på C More Golf

Ryan Moore er en af Jeppe Huldahls tre bud på en vinder. Foto: Getty Images.
Ryan Moore er en af Jeppe Huldahls tre bud på en vinder. Foto: Getty Images.

Den nye PGA Tour-sæson er skudt godt i gang. Men for flere af de helt store golfnavne er starten af PGA-sæsonen lig “silly season”, hvor de ofte fremfor PGA-touren prioriterer rejser til alverdens destinationer og turneringer og modtager større beløb i “appearance money”. Derfor er lige netop denne del af sæsonen livsvigtig for en stor gruppe spillere på PGA Touren. De næstbedste spillere kan nemlig ofte få sat vigtige præmiedollars ind på kontoen, mens mange af de største navne holder pause. Konkurrencen er naturligvis stadig stenhård i feltet, men qua de største navnes fravær, åbner sæsonstarten ofte muligheder for andre.
Las Vegas, Nevada er i denne uge scenen for PGA. Og det er den spektakulære TPC Summerlin, der lægger bane til “Shriners Hospitals for Children Open”. Og feltet i denne uge er stadig meget stærkt på trods af “silly season”. Flere store navne har faktisk har valgt at stille til start i Nevadas ørken. En tredjedel af det amerikanske Ryder Cup-hold stiller til start. Målet for dem må være at gøre noget ved statistikken med førstegangsvindere i turneringen. Hele 10 gange er det sket over de seneste 14 år. Se startfeltet her
Sidste år tog Smylie Kaufman sejren på spektakulær vis, da han kom fra 7 slag bagud inden finalerunden. Med en finalerunde i 61 (-10) snød han konkurrenterne og tog sin første sejr i sin kun femte start på PGA Touren. 61 slag var dog ikke banerekord, idet J.J. Henry gik TPC Summerlin i 60 slag tilbage i 2013.
3 mulige vindere
Ryan Moore
Er en af USA’s Ryder Cup helte. Han har tilmed vundet turneringen en gang tidligere (2012). Moore har en sejr i hver af de seneste tre sæsoner og fem i alt i karrieren. Han er ikke en af de spillere på touren, der slår længst. Men Ryan Moores lidt særprægede sving giver ham til gengæld uhyggelig stor præcision. Og så er han en spiller, der virkelig kender sine styrker og svagheder – og formår at spille efter det. Han kunne meget vel tage karrierens sjette sejr i denne uge.
Brooks Koepka
En af de helt store amerikanske håb for fremtiden. Også selvom man kan sige, at han allerede har fået sit gennembrud. Men med hans kvaliteter er jeg sikker på, vi kan vente os endnu mere fra Koepka. Han slår bolden meget langt fra tee, og hans putning kan til tider også være helt fantastisk. Faktisk var han sidste sæson tourens 20. bedste putter. Meget skuffende spillede han sig i sidste sæson ikke med i Tour Championship, og de seneste ugers resultater har ikke levet op til Koepkas tårnhøje muligheder, hvorfor jeg tror, der meget snart må være noget stort i vente fra ham igen.
Wesley Bryan
Dette års vinder af Web.com touren. Med tre hurtige sejre rykkede han op på PGA Tour før tid, og har dermed allerede samlet mere erfaring end en del af hans tidligere kolleger fra Web.com. Den tidligere trickshot-specialist har imponeret stort og viste hurtigt i sidste sæson, at han kan meget andet end at optage sjove trickshot-videoer til Youtube. Hvis Bryan kan bygge videre på sin foreløbig imponerende form i 2016, kan han let gå hen og tage en sejr i Las Vegas.
C More Golf er med fra turneringen alle fire dage og sender live.
Live-sendetider på C More Golf:
Torsdag: 21.30
Fredag: 21.30
Lørdag: 21.30
Søndag: 21.30
af Jeppe Huldahl, Golfekspert, C More Golf