Historisk hjemmesejr i Hero Women's Indian Open

emily-paa-green-heroEmily Kristine Pedersen blev bedste dansker ved Hero Women’s Indian Open, og hendes titelforsvar ender med en top 10 placering som nummer ni, to pladser tilbage fra lørdagens runde, da + 3 på den krævende bane er en god score.

Danskeren fik en birdie og fire bogeys for en runde i 75 slag.

– Banen i Gurgaon passer Emily godt, udtaler Iben Tinning og endnu engang beviste Emily, at hun er dygtig til at placere bolden de rigtige steder på banen og komme fornuftigt rundt.

Malene Jørgensen, der har haft et fantastisk efterår på LET, faldt også lidt tilbage på finaledagen, efter fem bogeys og en enkelt birdie ender hun med en 76’er, otte pladser rykker hun ned, men endnu en placering i den rigtige ende af tabellen med en 16’ende plads til følge.

Læs også: Emily kun et slag fra spidsen i titelforsvar

Nanna Koerstz MadsenNanna Koerstz Madsen skriver på sin facebook profil: Frustrerende igen at kigge på sit scorekort når spillet er så meget bedre! Jeg kæmper og kæmper! 

Forhåbenligt er det snart stolpe ind. Desværre gik det ikke som Nanna havde håbet. Efter 13 spillede huller, var der tre bogeys og 10 par på kortet. 14. hul blev en noget frustrerende oplevelse, hele 11 slag måtte hun notere på scorekortet, og 15. hul resulterede i en dobbelt bogey, + ni slag på to huller er bestemt ikke hverdagskost for den dygtige spiller fra Smørum. 44 pladser nedad i stillingen og endte som nr. 62.

Turneringen blev en hjemmebane triumf for Aditi Ashok, som slutter finaledagen i par og samlet – 3, første gang at turneringen vindes at en Inder. På den delte andenplads kommer amerikanske Brittany Lincicome og spanske Belen Mozo i – 2. Kun 4 spillere endte under par, det fortæller meget godt sværhedsgraden af banen

.

Hero Women’s Indian Open