Golfhæftet 2017 med rekord antal golfbaner – oplagt julegave


For godt et år siden  blev Teetime Kortet og Golfhæftet slået sammen under et fordelskort nemlig; Golfhæftet, der dermed blev det markant største fordelskort for golfspillere i Nordeuropa målt på både kortholdere og medvirkende golfklubber.
kort-dkGolf sæsonen i 2016 blev et særdeles godt år for Golfhæftet. Ikke mindre end 750 golfklubber har kortholderne kunne spille til halv greenfee. De medvirkende klubber har haft besøg af mange tusinde greenfeegæster, som er kommet via Golfhæftet. Aftaler med medvirkende golfklubber laves i disse uger, men allerede nu står det klart, at 2017 sæsonen vil overgå denne sæson. Over 800 medvirkende golfklubber er allerede på plads for den kommende golfsæson. I hvert enkelt klub kan man som kortholder spille en gang til halv greenfee. Golfhæftet koster 450,- og så har man adgang til alle medvirkende golfklubber, så der skal kun spilles et par runder, og så er kortet tjent hjem.
Det er muligt at se en oversigt over de baner, som er med i 2016 på dette link
gh_bunkerGolfhæftet er også den oplagte julegave til hende eller ham, der elsker golf og komme ud og spille nye baner i Danmark, Sverige og andre lande.
Lige nu kan du købe Golfhæftet 2017 og få et medlemskab til Club Teetime med uden beregning. Med medlemskabet får du bl.a. en billet til den store golfmesse i Herning den 24. – 26. februar 2017.
Køber du 2 Golfhæfter får du en yderligere velkomstgave, som er en handske, golfstrømper eller et baghåndklæde. Golfhæftet koster kun 450,- inkl. velkomstgave. Bestil det her