Endnu et nyt land med Golfhæftet: Italienske golfbaner til 1/2 greenfee

italienske-baner-med-golfhaftet
Argentario Golf Resort & Spa, Italien

Der findes rigtig mange pragtfulde golfbaner i Italien. Derfor er det rigtig glædeligt, at det sidst nye land der nu er kommet med i samarbejdet med Golfhæftet er Italien. Indehavere af Golfhæftet kan fremover også spille en række Italienske golfbaner til 1/2 greenfee. Allerede nu kan man vælge mellem 26 baner i Italien. De er primært beliggende ved Milano, Venedig, Toscana og det sydlige Italien. De italienske golfklubber ser samarbejdet med Golfhæftet som en rigtig god mulighed for at blive markedsført i det nordiske golfmarked, og en række yderligere golfbaner vil i den kommede tid komme til Golfhæftet. udover golfen har Italien rigtig meget at byde på: Pragtfuld natur, gastronomi, kunst og meget mere, og det har gjort Italien til et af danskernes foretrukne rejsedestination. Nu kan danske golfspillere se frem til også at kunne kombinere en ferie til Italien med muligheden for at udforske nye golfbaner.
Du kan se en oversigt over de Italienske golfbaner som allerede er med Golfhæftet her
Golfhæftet er under konstant udvikling for at kunne tilbyde kortholdere flere og nye muligheder. Italien er det 11. land, hvor man kan bruge Golfhæftet og spille til 1/2 greenfee på de medvirkende golfbaner. I 2017 er antallet af baner, hvor man kan benytte Golfhæftet over 800. Golfhæftet koster kr. 450,- Køber du det lige nu i Teetimeshoppen får du et gratis medlemskab i Club Teetime inkl. en billet til golfmessen i Herning til februar 2017. Bestiller du 2 stk. Golfhæftet får du desuden en velkomstgave, som er en handske, golfstrømper eller et baghåndklæde. Klik her for at se mere og bestille
 
italienske-baner-med-gh2
Gardagolf Country Club, Italien