Jeff Winther igen Europatourspiller efter Q-school finale

JeffWinther_almaty14-278250Efter fire solide runder på Europatourens tourskole i Spanien, lignede Jeff Winther en mand, der cruisede mod en plads i top-25 og dermed et Europatour-kort til næste sæson. Desværre åbnede en skidt femte runde onsdag op for spændingen, og efter de første ni huller af dagens afgørende runde, lå Jeff faktisk på en utaknemmelig 26. plads.
Heldigvis har den 28-årige dansker haft rigtig god tur i den på bagni i denne uge, og med birdies på 13. og 14. hul blev det til en runde i -1, hvilket i skrivede stund giver Jeff en delt 15. plads i -7 samlet.
I skrivende stund er der 26 spillere på -6 eller bedre, hvilket er nok til et Europatour-kort, der altså udstedes til de 25 bedste og delt hermed. Med kun få spillere tilbage på banen, kan det derfor ikke gå galt for den eneste danske deltager i Final Stage.
Jeff Winther spillede også på Europatouren i den forgangne sæson, men klarede akkurat ikke en fornyelse af kortet, og måtte derfor en tur omkring tourskolen.
Q-school Final Stage, leaderboard