Westwood fører i Dubai – danskerne pænt fra start

lee westwoodSøren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen fik begge en fin start på Europatourens sæsonfinale i Dubai, hvor Lee Westwood har lagt sig i spidsen efter 18 huller.
Kjeldsen åbnede med en birdie på det svære første hul, hvor der var mange høje scores i løbet af dagen, og fulgte op med yderligere birdies på 7. og 12. hul. Desværre måtte nordjyden notere en enkelt bogey på 17. hul, og kom altså samlet rundt i -2, hvilket rækker til en delt 13. plads.
På Thorbjørn Olesens scorekort var der også en enkelt bogey – i øvrigt også på 17. hul – efter førstedagens spil. Til gengæld gav en varm putter ham birdies på 4. og 8. hul, og også han er dermed med i spillet om de øverste pladser. Thorbjørns runde i -1 rækker til en delt 24. plads.
Lee Westwood fører feltet an efter første runde. Englænderen er i -6 og har et slags forspring ned til Julien Quesne og Nicolas Colsaerts, der deler andenpladsen. Westwood har ikke spillet godt i sæsonfinalen de sidste par sæsoner – dette var faktisk hans første runde i 60’erne siden 2013 – men vandt dog den første udgave af turneringen tilbage i 2009.
På -4 ligger Francesco Molinari, Sergio Garcia og Joost Luiten imens de fire førende spillere på Race to Dubai ranglisten, der kæmper om den samlede sejr, alle ligger lidt længere tilbage i feltet.
Danny Willet og Alex Noren deler 24. pladsen i -1, Henrik Stenson er nummer 33 i par, imens Rory McIlroys åbningsrunde i +3 efterlader ham på en delt 55. plads. Hvordan de fire skal afgøre kampen om Race to Dubai titlen, kan du læse i denne artikel.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra sæsonfinalen hver dag. Ugens sendetider kan ses på vores TV-side.
DP World Tour Championship, leaderboard