Sjovt Rory-interview: – Hvem er din yndlings kvindelige tennisspiller?

roryinterviewSå har unge Billy igen været på arbejde for Europatouren, og denne gang er det Rory McIlroy, der kommer i skudlinjen for Billys skarpe spørgsmål.
På videoen nedenfor kan du blandt andet se McIlroy svare på hvem hans yndlings kvindelige tennisspiller er, samt hvad der egentlig skete, da han var ved at komme for sent til sin teetid ved Ryder Cup i 2012.
Man kan også se den tidligere verdensetter slå et fremragende golfslag, samt modtage en pæn, men knapt så velment, gave fra Billy.

Kort efter offentliggørelsen af ovenstående interview, lagde Caroline Wozniacki nedenstående billede ud på sin Twitter-profil. Og noget kan altså tyde på, at selvom Rory er færdig med kvindetennis, så er Caroline langt fra færdig med golf.