Konkurrence: Vind Garmin Approach X40 GPS Golfarmbåndsur

Konkurrencen er slut og vi har trukket en vinderen af et stilfuldt sort X40 golfur – vinderen blev Hanne Andersen, som har fået direkte besked. Tillykke med præmien!

sort_1_1

Garmin Approach X40 er mere end bare et golfur:
Det er et slankt og lækkert alt-i-et golfarmbånd, som selvfølgelig giver dig dine afstande på golfbanen på en let og enkel måde. X40 har flere end 40.000 forud indlæste internationale baner med hazarder frem til greenen. Men armbåndsuret har også en lang række andre funktioner, der hjælper dig til at bevare en sund og aktiv livsstil – også uden for golfbanen, bl.a. indbygget aktivitetstracker, pulsmåler, skridttæller og mulighed for at registrerer søvndata. Dertil har X40 smart notifications, der betyder at du kan få besked om indgående opkald, sms’er eller emails direkte på dit håndled, hvis du forbinder uret med din mobil.

120215_rod_023Den gode golfmakker:
Approach X40 er i sandhed en golfmakker, du får megen glæde af på dine golfrunder. Uanset hvor du spiller, ved enheden, hvor du er – og hvor langt du har til bl.a. green osv. Enhedens højfølsomme GPS-modtager giver dig præcis de afstandsdata, du har brug for for at du kan koncentrere om dit spil. Og det skarpe touchscreen-display, som kan aflæses i sollys, viser nøjagtige afstande til front, center og bagkant af greenen. X40’ren har også; Stat Tracking, GreenView, Slagdistancer og digitalt scorekort.
sort__1_1Med det digitale scorekort gør Approach X40 golfuret det nemt at holde styr på din score under hele runden. Når du er færdig, kan du gemme, gennemse og tilmed bruge Garmin Connect™ Mobile med din smartphone, så du automatisk kan uploade og dele din fantastiske runde med dine golfmakkere online. Garmin Connect er online-golffællesskabet, der giver dig mulighed for at spille, og derefter dele og sammenligne. Download din runde, og hold den op imod din seneste runde; hold styr på forbedringer af dit spil, hver gang du spiller en bane. Garmin Connect golf-app’en kan endda sammensætte din ideelle runde og kombinere din bedste score for hvert enkelt hul, så du opnår de ideelle 18 huller for den pågældende bane. Du kan læse mere om X 40 i Teetimes test af Garmin Approach X40 og Truswing – her.
Bemærk at konkurrencen er bragt i samarbejde med Garmin og at konkurrencen kører frem til den 25 november.