Matsuyama vandt og Tiger blev nummer 15 i sit store comeback

Hideki MatsuyamaJapanske Hideki Matsuyama er en af verdens mest formstærke golfspillere lige nu. Søndag sikrede han sig sejren ved Hero World Challenge, hvilket var hans fjerde sejr i de seneste fem turneringer han har deltaget i.
Matsuyama var foran med syv slag inden finalerunden, og med selvom lidt løst spil på de sidste ni huller betød en finalerunde i +1, så var det nok til at vinde samlet i -18 med to slag ned til Henrik Stenson på andenpladsen.
Trejdepladsen på -13 blev delt mellem de tre amerikanere Matt Kuchar, Dustin Johnson og Rickie Fowler.
Tiger Woods, der gjorde sit længe ventede comeback ved turneringen, lavede igen masser af både birdies, bogeys og det der var værre, og noterede en finalerunde i +4, hvilket sendte ham ned som nummer 15 af de 18 spillere i -4 samlet.
Woods var faktisk den spiller, der lavede flest birdies i løbet af turneringen, men der er tydeligvis en del rust, der skal bankes af.
Hero World Challenge, leaderboard