Emily Kristine Pedersen i top-5 ved sæsonfinalen

emily-paa-green-heroDer spilles i denne uges sæsonfinale på Ladies European Tour, og danske Emily Kristine Pedersen har efter de første 18 huller lagt sig i toppen af leaderboardet.
Omega Dubai Ladies Masters er kortet ned til 54 huller grundet det tragiske dødsfald onsdag, hvor en caddie faldt om på banen, og senere blev erklæret død på vej til hospitalet. Dermed er der først cut efter morgendagens tredje runde.
Emily lavede fem birdies og to bogeys på vej mod en åbningsrunde i -3, hvilket altså rækker til en delt fjerdeplads. Hun har to slag op til den førende englænder Florentyna Parker.
De fire resterende danskere er alle placeret længere tilbage i feltet i ørkenstaten. Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen er dog indenfor cutgrænsen i henholdsvis +1 og +2 imens Malene Jørgensen (+4) og Daisy Nielsen (+6) er på den forkerte side med 18 huller til at rette op på det.
Omega Dubai Ladies Masters, leaderboard