Thomas Bjørn er udnævnt til Ryder Cup kaptajn

27-09-14 European Tour 2014, 40th RYDER CUP, Gleneagles Resort, PGA Centenary Course, Perthshire, Scotland, UK. 23-28 Sep. EUROPE Team: Thomas  Bjorn of Denmark during the fourball matches.
Thomas Bjørn er i dag blevet udnævnt til kaptajn for det europæiske Ryder Cup hold, som i 2018 skal spille mod USA i Frankrig. Thomas Bjørn bringer masser af erfaring med sig. Han har været direkte involveret i 7 tidligere Ryder Cups. 3 som spiller og 4 som Vicekaptajn. Det er en stor hæder til dansk golfs helt store navn gennem 4 årtier. En komite bestående af 5 personer stod for udnævnelsen af Thomas Bjørn. Heraf 3 tidligere Ryder Cup kaptajner: Darren Clarke, Paul McGinley og José Maria Olazábal, sammen med Chief Executive fra Europa Touren Keith Pelley og spiller repræsentant Henrik Stenson.
27-05-16 European Tour 2016,  BMW PGA Championship, Wentworth Club, Virginia Water, Surrey, England, UK. 26-29 May. Thomas  Bjorn of Denmark Darren Clarke (NIR) announces Paul Lawrie (SCO), Padraig Harrington (IRL) and Thomas Bjorn (DEN) as his vice-captains for The 2016 Ryder Cup to be played at Hazeltine National Golf Club from 30th September to 2nd October 2016 Picture Stuart Adams,  after a press conference on day two.
I 1997 kvalificerede Thomas Bjørn sig som den første dansker nogensinde til det europæiske Ryder Cup hold som spillede på Valderrama i Spanien, dengang med Seve Ballesteros som kaptajn. Han var med til at sikre Ryder Cup trofæet til Europa, og Thomas Bjørn har siden da været en afgørende profil omkring det europæiske hold, der til september næste år får en stærk og erfaren kaptajn når det går løs på Le Golf National udenfor Paris.