Golffest på Mauritius – mellemspil med Colin Montgomerie og Philip Price

 

1
14. hul på The Links

Det var en storsmilende Colin Montgomerie, som Teetime mødte efter onsdagens Pro-Am på The Links. Der var heller ikke grund til andet: spillet havde været solidt hele vejen, atmosfæren i firebolden med mange gensidigt rosende kommentarer, og ikke at forglemme, Monty blev kørt rundt i buggy og slap for at trave op og ned ad de mange stejle bakker.
Colin Montgomerie på passagerpladsen under pro-am på The Links
2
Colin Montgomerie på passagerpladsen under pro-am på The Links

Undervejs på runden levede Monty op de forhåbninger han tidligere på ugen udtrykte på pressemødet om at bevare sin sindsro. Der var opmuntrende kommentarer til de tre medspillere, og Montys eget spil virkede gennemsolidt, så det vil ikke være en overraskelse, hvis den skotske golflegende kan genvinde The MCB Tour Championship.
3
Montgomeries signatursving. 18., The Links.

Montgomerie var enig med Teetime i at navnet The Links ikke helt lever op til, hvad man normalt forstår ved en linksbane i Skotland.
”Well, I guess this is links with trees!” konkluderede skotten diplomatisk og lyste igen op i et bredt smil.
4
Phillip Price og køller vel ankommet til Constance Belle Mare Plage

I bussen tilbage til Constance Belle Mare kunne Philip Price – den walisiske golfer med det vindende væsen og det tre gange vindende golfspil på Europaturen – afsløre, at han foretrækker The Links fremfor The Legend, om end han holder af begge baner.
”Hele atmosfæren er så behageligt afslappet her. Alene restauranten med den uforlignelige udsigt på The Links er en oplevelse i sig selv. Begge baner, vi spiller på i denne uge, er hvad jeg kalder feriebaner. Altid en behagelig oplevelse. Altså, med mindre det bliver rigtigt varmt med høj luftfugtighed, så sveden løber og fjerner solcremen, og man bliver solskoldet. Så er det ikke sjovt længere.”
Price ser forpint ud bare ved tanken.
Deres udsendte skifter emne og spørger til hvor længe seniorerne har lysten og helbredet til at fortsætte med en tilværelse som professionel golfspiller, hvortil Price svarer, at der sidste år var en spiller med på 68, der nok mest fortsatte, fordi han havde svært ved at undvære det professionelle game.
”Sådan har de fleste af os det, tror jeg. Folk holder sig jo også i form til de er højt oppe i alderen nu om stunder. Så vi bliver ved.”
Price holder en lille pause og tilføjer så med et stort smil:
” Probably until we drop.”
5
Udsigt fra restauranten på The Links

 
Nyttige links:
Livescorring fra MCB Tour Championship
The Links: https://www.constancehotels.com/en/experiences/golf/links/
Constance Belle Mare Plage: www.constancehotels.com
Constance Prince Maurice: https://www.constancehotels.com/en/hotels-resorts/mauritius/le-prince-maurice/
 
Tekst og fotos: Kim Boje