Golffest på Mauritius – andendagsgildet for Price, Montgomerie, Tinning & Co.

1
Philip Price læser puttelinjen på lørdagens niende green.

2
Steen Tinning læser i sine optegnelser inden andetslaget på 18.

Steen Tinning spillede sig endegyldigt ud af kampen om The MCB Tour Championship, da han lørdag gik runden på Constance Belle Mares mesterskabsbane The Links i to over par. Med samlet tre over par skal de 32 spillere, der ligger foran Tinning, lide kollektivt sammenbrud, samtidigt med at danskeren skal finde storspillet frem. Og det er der ingen der tror på, slet ikke Tinning, hvis første reaktion efter runden var:
”Nu skal det blive godt med en god lang pause fra golfen.”
Ved salatbordet på The Deer Hunter (spiser alle golfspillere kun kernesund mad?), uddybede Tinning sin udtalelse og sagde, at han for første gang i fem år vil bevillige sig en ferie fra golfkøllerne i januar måned, en ferie hvor der skal slappes af med løb, svømning og cykling for at komme i form til en såkaldt ”halv jernmand” senere på året.
Steen Tinning fortalte videre, at han har haft problemer med at få svinget til at passe, og at det i dag gik fint på de sidste fem huller, men en uheldig dobbeltbogey – som i går – definitivt ødelagde hans chancer.
”Der er for meget hånd med i svinget, men jeg fandt noget på de sidste huller, som jeg håber jeg vil kunne bruge i morgen,” sluttede Tinning, der ikke ville undskylde sig hverken med sin bulne pegefinger eller den fugtige varme.
3
Tinning misser putt for birdie på 18.

Det bliver en spændende finale i morgen søndag, efter Barry Lane og Paul Broadhurst – der allerede har sikret sig den samlede sejr på Senior Touren – gik henholdsvis fem og syv under par, og nu fører i minus 10.
Herefter følger Price, Frost og Montgomerie ét slag efter, og noget tyder på at det bliver disse fem vinderen skal findes.
Steen Tinning og Jean-François Remésy har starttid 9.30 (6.30 dansk tid), mens førerbolden med Lane og Broadhurst venter til 12.20 (15.20 dansk tid).
4
Tinning fandt hvad han søgte på de sidste huller, men for sent til at han vil kunne blande sig i topstriden søndag.

Se livescoring fra turneringen her
Andre nyttige links:
The Legend: https://www.constancehotels.com/en/experiences/golf/legend/
The Links: https://www.constancehotels.com/en/experiences/golf/links/
Constance Belle Mare Plage: www.constancehotels.com og
https://www.constancehotels.com/en/news/a-complete-metamorphosis/
Constance Prince Maurice: https://www.constancehotels.com/en/hotels-resorts/mauritius/le-prince-maurice/
Tekst og fotos: Kim Boje