Golffest på Mauritius – slutspil: flyvende start af Tinning, stoisk ro hos Monty

 

1

Steen Tinning har fået en glimrende start denne søndag formiddag på tredje og sidste runde af Senior Tourens slutspil på The Legend i Mauritius.
Med birdies på tre ud af de første fire huller er der noget der tyder på, at Tinning har formået at gemme de små svingændringer, der gav den fine opblomstring på de sidste huller af gårsdagens runde.
Som man ser på ovennævnte scoretavle, har den høje, lyse dansker i øvrigt også fået lokale kreolere blandt sine fans.
2
Det var ikke i salatbaren Teetime stødte på Colin Montgomerie denne morgen, men i golfklubbens café, hvor forhåndsfavoritten og sidste års vinder af The MCB Tour Championship fortsat udstråler sindsro og ligevægt. Efter de første to dages 36 bogeyfrie huller, er der da heller ikke nogen grund for skotten til at ryste på kaffekoppen, her et par timer inden han skal slå ud fra første tee boks.
Monty virkede aldeles afslappet og i strålende humør, og da Teetime spurgte om han – som Philip Price – håber at kunne fortsætte på Senior Touren indtil han falder om, svarede skotten alvorligt:
”Well, I’m 53 now, and I certainly would like to continue on the Tour for another six years, but, of course, that depends on my health. Knock on wood”, sagde Montgomerie og trommede let på bordkanten.
3
Imens Montgomerie sad i skyggen med vandforstøverne kørende ved sin side, blev der svedt bravt på træningsbanen.
Når man som Montgomerie har et gudsbenådet talent for golf og samtidigt har al ønskelig rutine, behøver man jo heller ikke gøre som fx den jævnaldrende Vijay Sing, træningsnarkomanen fra Fiji. Og da slet ikke, når der stadig er lange varme minutter til tee off.
 
Livescoring klik her
The Legend: https://www.constancehotels.com/en/experiences/golf/legend/
The Links: https://www.constancehotels.com/en/experiences/golf/links/
Constance Belle Mare Plage: www.constancehotels.com og
https://www.constancehotels.com/en/news/a-complete-metamorphosis/
Constance Prince Maurice: https://www.constancehotels.com/en/hotels-resorts/mauritius/le-prince-maurice/