LET-sæsonen i 2017

Foto: Symetra Tour
Foto: Symetra Tour

Den nye sæson på LET har 4 spillere med fra Danmark. Alle 4 endte i top 18 på pengelisten for 2016, fantastisk resultat og vidner om et højt niveau af de danske spillere.
Der var en enkelt sejr i 2016, samt hele 16 top 10 placeringer i løbet af sæsonen. Nicole Broch Larsen vandt dog på den anden side af Atlanten, du hun stillede op til finalen på Symetra Touren og dermed kvalificerede sig til final stage på tour skolen til LPGA, hvor hun var tæt på at spille sig til et fuldt kort, hvilket desværre ikke lykkedes. Hun har dog et begrænset kort, så hun har mulighed for at spille nogle mindre turneringer.
Emily Kirstine Pedersen var ligeledes tæt på også at spille sig til et fuldt kort på LPGA også, men endte i samme gruppe som Nicole. Hele fem top placeringer i 2016 sæsonen giver forhåbninger om flotte resultater i 2017 også.
Malene Jørgensen sluttede 2016 stærkt af og hun nåede også fem top 10 placeringer i 2016. Kan hun holde form og tage det sidste stykke op at stigen og vinde hendes første turnering?
nannak_abudhabiNanna Koerstz Madsen sluttede som bedste dansker i 2016 i tæt løb med Emily, som endte en enkelt placering under Nanna. Nanna var den eneste som vandt og hun fik sin første sejr i 2016 og fik dermed en ekstra oplevelse i sommeren, ved at være med til OL. Også Nanna opnåede fem top 10 placeringer ud over hendes flotte sejr. Set udefra ligner den nye sæson, en med god golf og mulighed for flere sejre fra de fire dygtige kvinder. Personligt glæder jeg mig til at se hvor deres udvikling bringer dem hen, majors er der 5 af på kvinde siden, så måske er der top resultater her også?
Et positivt indslag fra final stage LET tour skole, er den danske landsholdspiller Puk Lyng Thomsen, som endte i en top 21 placering og dermed spillede sig til et LET kort for 2017. Da LET kræver man er professionel for at spille på touren, har Puk valgt ikke at gøre brug af kortet, men i stedet for spille på LET acces touren og gøre sin uddannelse færdig først.