McGinley: – Woods' comeback var et PR-stunt

paul mcginley ryder cupDa Tiger Woods gjorde comeback ved Hero World Open tilbage i starten af december, fik det stor opmærksomhed fra det meste af golfverdenen, og spørger man den tidligere Ryder Cup kaptajn Paul McGinley, så var det lige præcis opmærksomhed det handlede om – ikke andet.
Woods sluttede som nummer 15 af de 18 deltagere efter ellers at have åbnet med masser af birdies, og McGinley har svært ved at se, at den tidligere verdenetter, som kort inden årsskiftet blev 41 år, skal kunne tage kampen op mod de nye, unge verdensstjerner.
– Den her nye generation af spillere, som kan slå længere end ham, er ikke bange for Tiger, som folk var tidligere. I stedet for, at frygte ham, så har de allesammen lyst til at slå ham. De vil hellere end gerne op mod ham i direkte duel, hvis de kan komme til det.
tiger woods‘Golfsporten har brug for Tiger Woods’ er en sætning, som man har hørt masser af gange de seneste par år, men den køber McGinley ikke.
– Det handler om showbusiness. Han er stadig præmiehingsten, og det kunne man også se på seertallene ved hans comeback. Men måden han spillede på ved Hero World Challenge var for meget. Jeg tror ikke på, at han som 41-årig kan komme tilbage til det højeste niveau.
Tiger Woods’ næste offentliggjorte start bliver ved Genesis Open i februar.