Vind en golfrunde med Søren Kjeldsen

SørenKjeldsen_munchen15-292052For at fejre en forlængelse af sin sponsoraftale med Srixon, har Søren Kjeldsen udskrevet en konkurrence, hvor man kan vinde en runde sammen med Danmarks bedste golfspiller for sig selv og to venner.
Søren Kjeldsen gør i disse uger sin entre på PGA Tourens grønne græs, men skulle man være så heldig, at vinde konkurrencen, så må man dog ‘nøjes’ med lidt mere hjemlige omgivelser. Det bliver nemlig på Scandinavian Golf Club i København, at man kan nyde 18 huller samt en lille clinic med Kjeldsen.
Vinderen findes i starten af februar, og allerede nu har over 1.000 håbefulde personer deltaget i konkurrencen, som ligger på Søren Kjeldsens facebook-side.
Skulle du også ønske, at smide et lod i puljen, så kan du se opslaget ved at klikke her.