Blæsten var væk, men Garcia stormede videre

Der kunne endelig spilles uforstyrret golf i Dubai lørdag, hvor man var tæt på at få færdiggjort tredje runde, og i hvert fald ikke bør få problemer med at blive færdig søndag.
Spanske Sergio Garcia fortsætter storspillet, og har givet sig selv et forspring på tre slag ned til den eneste reelle forfølger, Henrik Stenson, og de to skal ud i en direkte duel søndag. Garcia ligner en mand, der er svær at slå, men med ‘The Iceman’ i hælene, er man aldrig helt sikker.
Lasse Jensen fortsatte med endnu en relativt udramatisk runde, og med blot én bogey i hver af de tre første runder, er han nu rykket op på en delt 13. plads i -7 samlet, og det lugter altså af et dansk topresultat, hvis Lasse kan holde stabiliteten de sidste 18 huller. Han deler 13. pladsen med prominente navne som Martin Kaymer, Mathew Fitzpatrick og Rafa Cabrera-Bello.
Også Thorbjørn Olesen er med i finalerunderne, men spiller dog ikke en væsentlig rolle efter sin 76’er på den afbrudte anden runde. En runde i par lørdag giver ham dermed en delt 54. plads i +1 samlet.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra finalerunden søndag. Sendetiderne kan ses på vores TV-side.
Omega Dubai Desert Classic, leaderboard