Tætpakket topfelt i Arizona

Brendan Steele deler føringen med Byeong Hun An.

– Jeg troede, at jeg kunne gå efter flaget, men endte desværre en smule for kort. Det er naturligvis skuffende, men jeg spillede ellers godt idag.
Det var ordene fra den forsvarende mester i Waste Management Phoenix Open, japanske Hideki Matsuyama, oven på sin ærgerlige bogey på 18. hul, som samtidig betyder at han må overnatte på en delt. 3. plads i -9 fremfor i spidsen.
En placering, som han nu deler med amerikanske Matt Kuchar, der førte efter første runde.
I stedet for er det Byeong Hun An og Brendan Steele, som har bragt sig i front i ørkenstaten Arizona.
Begge spillere spillede forrygende golf i løbet af fredagen, hvor Byeong Hun An for anden dag i træk kunne notere sig en runde i 66 slag (-5), mens Brendan Steele kunne skrive under på en runde i 67 slag (-4).
De bliver jagtet af spillere som førnævne Hideki Matsuyama og Matt Kuchar, men også Louis Oosthuizen og Rickie Fowler ligger på lur i -7 samlet.
Phil Mickelson, som spillede collegegolf for Arizona State University sluttede sin runde skuffende af med to bogeys på de afsluttende to huller.
– Det er en forfærdelig følelse, at slutte runden af med to bogeys, men jeg ser ingen grund til ikke at spille mig frem i toppen imorgen.
Der tegner sig en spændende weekend i Waste Management Phoenix Open.
C More Golf sender direkte fra turneringen i tidsrummet 19:00 – 00:00 både lørdag og søndag.