US Open har igen verdens største præmiecheck

Tidligere var US Open kendt for ikke bare at være den sværeste turnering i kalenderen, men også at have den største præmiecheck. Det har dog ændret sig de sidste år, hvor både PGA Championship og The Players Championship har kunne præstere præmier, der overgik US Open med flere længder.
Det skal dog være slut nu. USGA, der arrangerer US Open, har besluttet at smide $2 mio. ekstra i præmiepuljen i 2017, hvilket bringer den samlede præmiesum op på imponerende $12 mio., hvilket altså over PGA og The Players, der har $10,5 mio. samt Masters med $10 mio.
— Læs også: Regelændringer på vej – og de kan gøre spillet hurtigere
Sidste år hjemtog Dustin Johnson $1,8 mio. for sejren på Oakmont Country Club. I år er der intet mindre end $2,16 mio. til vinderen på Erin Hills. Den smukke – og svære – bane i Wisconsin, bliver den sjette såkaldte ‘public course’, der lægger græs til US Open igennem historien.
US Open spilles i år fra d. 15. til d. 18. juni.