'Perfekte' Nicole Broch Larsen på andenpladsen i Australien

Et pletfrit – og dermed per definition perfekt – scorekort var hvad danske Nicole Broch Larsen kunne sætte sin signatur på efter første runde af Women’s Oates Victoria Open Championship.
Hele seks birdies blev det til på Creek Course, der dog må siges, at være den nemme af de to baner, der spilles på ved turneringen. I morgen venter Beach Course, hvor udfordringer er af en noget anden kaliber. I top-20 er der da også blot tre spillere, der spillede første runde på Beach Course.
Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen åbnede også turneringen på Creek Course, og de to vil næppe være tilfredse med deres score sammenholdt med udsigten til morgendagens udfordring. Emily var rundt i +1 imens Nanna brugte et slag mere, og der skal en rigtig flot præstation til fredag, hvis de to skal klare cuttet.
I front for turneringen ligger overraskende den engelske veteran Laura Davies, der med en runde i -8 på Creek Course fører turneringen med to slag. Hun skød ikke helt sin alder, men en 65’er i en alder af 53 år er stadig ganske imponerende.  Davies har vundet mere end 80 tureringer i sin karriere, og ser altså ud til at have fundet sin anden ungdom ‘down under’.
Women’s Oates Victoria Open Championship, leaderboard