Dansktop Down Under – Nicole i front på LET i Australien

Igår kunne vi skrive om, at Nicole Broch Larsen efter en flot start på Oates Victorian Open i Australien, skulle ud på den svære af de to baner fredag. Den udfordring tog Nicole i stiv arm, og gentog blot sin 67’er fra torsdag, og fører nu turneringen i -12 samlet med to slag ned til nærmeste forfølgere.
På første runde undgik Nicole helt bogeys, og efter 16 huller af anden runde var det stadig tilfældet. Indtil da havde hun fået syv birdies på anden runde, og selvom der kom en bogey på 17. hul, så kan det ikke overskygge to fantastiske runder.
Også Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen skulle ud på den ‘svære’ af de to baner fredag. Og når ordet er i anførselstegn, så skyldes det at også de to øvrige danskere kom rundt med flotte scores, og dermed er hele trioen klar til weekendens finalerunder.
Emily var fire slag bedre fredag end sin første runde og en 70’er sendte hende til -2 samlet og op på en delt 35. plads. Det er et enkelt slag foran Nanna, der også gik en 70’er, og nu deler 46. pladsen i -1 samlet.
Gårsdagens helt store spiller, 53-årige Laura Davies, kunne ikke holde momentum kørende, og udover at afgive førstepladsen til Nicole Broch Larsen, så sendte 76’eren englænderen ned til en delt 18. plads i -5.
Oates Victorian Open, leaderboard